חלום גלילי

מתכון וסיפור של חלוצים שעזבו הכל בשביל להגשים את החלום ולהיות תושבי הגליל.

השנה 2008 , משפחה עם 3 ילדים קיבלה החלטה גורלית – משנים כיוון!
לאחר שנים של ניסיון במעוז הקולינריה של ישראל- תל אביב, ולאחר שעבדו במטבחים של המסעדות עם השמות הכי גדולים בניהם (רביבה וסילייה, אורנה ואלה, פסטה מיה, דיקסי של השף חיים כהן) הרגישו שהגיעו למיצוי.
חיפשנו קהילה, ישוב קהילתי, לעשות לביתנו, ולמצות את הכישורים והניסיון שרכשנו ופשוט עברנו לקיבוץ כפר גלעדי. הקליטה הייתה מהירה וקלה וכבר בסוף השנה פתחנו את “קפה קוקייה” בבית הילדים הנטוש שבקיבוץ דפנה.
היום, ממקום קטנטן המגיש קפה ועוגה בבית הילדים השתדרגנו והרתרחבנו למסעדה, עם תפריט עשיר בסגנון גלילי ומנות ייחודיות.
לצד ההצלחה של “קפה קוקייה” הקמנו את ה”פוד-טראק” הראשון בארץ, שעוצב ע”י הצייר יונתן שאובזר בתנור אש המוציא בכל שעה עשרות פיצות דקיקות, קריספיות וטעימות- בדיוק כמו שחלמנו!
הסיפור של אביבה ויואל הוא ללא ספק מיוחד של זוג נחוש ומלא באמונה והמתכון שלהם לעוגת גבינה מהודרת משלב את הקסם שעשתה המשפחה.

 

 

לאתר מסעדת קוקיה, לחצו כאן